Gönül dostları Bahşılı'da buluştu

Gönül dostları Bahşılı

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar'ın öncülüğünde başlatılan sosyal etkinlikler projesi kapsamında şairler bir araya geldi.

BAŞKANIN BABASI DA ŞAİR

Belediye Başkanı Uyar’ın Babası Yusuf Uyar’ın da içinde bulunduğu “Gönül Dostları” isimli şairler topluluğu Bahşılı’da buluşarak şiirlerini okudular.

BAŞKAN UYAR EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Bahşılı Belediyesi çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen şairler buluşmasına, Belediye Başkanı İbrahim Uyar ev sahipliği yaparken, AK Parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kaplan, İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaman, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin, Belediye Meclis Üyeleri, Bahşılı Belediye personeli ve şairler katıldı.

BAHŞILI DA İLK TOPLANTI

Toplantının açılış konuşmasını yapan Uyar ”Değerli gönül dostları ilçemize hoş geldiniz, onur verdiniz, şeref verdiniz. Babam Sayın Yusuf Uyar‘ın da aranızda olması hasebiyle yıllardır, sizleri takip ediyordum, izliyordum. İçinizde doğa sevgisi, hayvan sevgisi, insan sevgisi ve en önemlisi Allah sevgisi olan bir topluluk olduğunuzu, zaman zaman programlarınıza katılarak, zaman zaman basından izleyerek şahit oldum. Bu güzel topluluğu da bir gün uzun zamandır siyasette on yıldır mücadele ettiğimiz için, Allah izin verirse, nasip ederse, Belediye Başkanı olursam bu güzel topluluğu misafir etmeyi gönülden istedim. Allah da bugün bize nasip etti şükürler olsun” dedi.

NADİDE BİR TOPLULUK

Sizler çok nadide bir topluluksunuz. Sizleri bu zamana kadar izlediğim kadarıyla gereken değer verilmedi, bir tanıtım eksikliği var, sizler de özellikle, gönülden seven dostlar evinize hoş geldiniz, bize neşe, duygu, ses getirdiniz,” diyor ve “bundan sonra Bahşılı’nın sizin eviniz olduğunu ilan etmek istiyorum. Bundan sonraki bütün programlarınızda sizin her ay planlayacağınız veya her türlü birlikte planlayacağımız, şiir ve gönül toplantılarında elimizden geldiğince maddi ve manevi olarak yanınızda olmak istiyoruz. Onun için burası sizin eviniz. Her ay birlikte planlayacağınız toplantılarınızın bazılarını Kırıkkale’de bazılarını Bahşılı’da yapmanız için sizleri davet ediyorum.”



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı